ROMÂNII AU TALENT - Ultima ediţie înregistrată: După cine a alergat Mihai Petre pe scenă pentru a-i "strânge mâna". Lista celor 60 de semifinalişti

ProTV a difuzat vineri ultima ediţie înregistrată a emisiunii "Românii au talent". Juriul format din Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu a avut din nou misiunea de a-i selecta pe cei mai buni şi de a-i trimite în etapa următoare a concursului.

2007 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT - Ultima ediţie înregistrată: După cine a alergat Mihai Petre pe scenă pentru a-i "strânge mâna". Lista celor 60 de semifinalişti

ROMÂNII AU TALENT: Ultima ediţie înregistrată. După cine a alergat Mihai Petre pe scenă pentru a-i "strânge mâna"

Dintre toţi cei care de-a lungul preselecţiilor au primit minim doi de "Da", Andra, Mihai şi Andi i-au ales pe cei 60 de semifinalişti care se vor lupta pe parcursul a cinci semifinale live pentru marele premiu de 120.000 de euro.

LISTA CELOR 60 DE SEMIFINALIŞTI

Nici această ediţie nu a fost lipsită de surprize şi momente care mai de care mai spectaculoase şi emoţionante.

Concurenta Iulia Lazăr s-a prezentat în faţa juriului împreună cu căţeluşa sa Bailey. A reuşit să impresioneze cu un număr de dresaj reuşit şi cu relaţia dintre ele.

"Vreau să te felicit din toată inima, un moment fantastic pe care îl aşteptam", i-a spus Mihai Petre, care a ţinut neapărat să "dea mâna" cu căţeluşa şi să o felicite.

VEZI MOMENTUL IMPRESIONANT PREZENTAT DE BAILEY ŞI STĂPÂNA EI

Răzvan Alexe are 22 de ani şi este student la UNATC la secţia de actorie. El a cântat şi a reuşit să ridice sala în picioare.

Andi Moisescu a declarat: "Eu cred că tu eşti, pentru mine tu eşti. Chiar dacă nu ieşi câştigător, pentru mine tu eşti!"

CUM A CÂNTAT RĂZVAN ALEXE DE A REUŞIT SĂ RIDICE SALA ÎN PICIOARE

Un elev de 18 ani care a cântat la pian a reuşit să o impresioneze pe Andra: "Tu ai avut pitite acolo lângă pian încă două mâini cu care ai cântat".

ASCULTĂ CE PIESĂ A CÂNTAT LA PIAN

Alexandru Munteanu, în vârstă de 22 de ani, student, cu siguranţă a câştigat inimile fetelor cu accentul spaniol, părul lung, prins în coadă, şi cu rapiditatea cu care poate cânta la chitară.

Andra a rămas uimită de aptitudinile tânărului care studiază în Spania muzica clasică şi flamenco.

MOMENTUL MUZICAL OFERIT DE ALEXANDRU MUNTEANU

Micul Mihai Teca a reuşit să impresioneze juriul cu vocea sa fermecată.

ASCULTĂ CUM A CÂNTAT MIHAI TECA "O SOLE MIO"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici