S-a sărutat cu ea, apoi a concediat-o. Află motivul pentru care Lady Gaga şi-a dat afară coregrafa

Lady Gaga şi-a concediat coregrafa şi directorul de creaţie, Laurieann Gibson, după ce ani de zile a fost prietenă cu aceasta. Cântăreaţa a sărutat-o pe Laurieann Gibson în public, în 2010, la Premiile MTV VMA.

3268 afișări
Imaginea articolului S-a sărutat cu ea, apoi a concediat-o. Află motivul pentru care Lady Gaga şi-a dat afară coregrafa

S-a sărutat cu ea, apoi a concediat-o. Află motivul pentru care Lady Gaga şi-a dat afară coregrafa

Starul american a decis să renunţe la serviciile lui Laurieann Gibson după o ceartă cu aceasta, informează Daily Mail.

Laurieann Gibson a creat imaginea artistei, mărturisind că înfăţişarea cântăreţei, asemănătoare cu cea a Madonnei, a inspirat-o. Declaraţia lui LaurieAnn Gibson a deranjat-o pe Lady Gaga, care este comparată de ani buni cu Madonna.

"Multe lucruri au fost spuse, iar ambele s-au aprins foarte tare. LaurieAnn a încheiat închizându-i telefonul (n.r. lui Lady Gaga) şi transmiţându-i că o va da în judecată", a declarat o sursă din anturajul celor două.

Relaţia de prietenie dintre Lady Gaga şi Laurieann Gibson s-a deteriorat şi din pricina opiniilor negative ale coregrafei legate de ultimele videoclipuri ale cântăreţei. Laurieann ar fi criticat blasfemiile din clipul recent al artistei, "Judas".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici