SALVARE miraculoasă: Cum a trecut pe lângă o tragedie un căţel norocos - VIDEO

Un bărbat a devenit erou după ce a apărut pe internet un videoclip în care acesta salvează de la o moarte sigură un câine de talie mică.

722 afișări
Imaginea articolului SALVARE miraculoasă: Cum a trecut pe lângă o tragedie un căţel norocos - VIDEO

SALVARE miraculoasă: Cum a trecut pe lângă o tragedie un căţel norocos - VIDEO

În videoclipul de 30 de secunde, căţelul, ţinut în lesă de către stăpâna sa, este prins în afara liftului după ce uşile acestuia se închid. Odată cu închiderea uşilor, liftul pleacă, trăgând în sus micul patruped.

Un bărbat cu prezenţă de spirit, care aştepta la celălalt lift, a prins câinele şi a reuşit într-o fracţiune de secundă să desfacă lesa, înainte ca acesta să fie strivit de curelele hamului.

Bărbatul neidentificat a primit o mulţime de felicitări de la utilizatorii de internet.

Întâmplarea s-a petrecut undeva în Rusia, Perm, toată scena fiind surprinsă de o cameră de supraveghere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici