Savurează cafeaua preferată chiar la tine acasă! Învaţă de la specialişti secretele unei cafele perfecte

  • Cafeaua este un „must have” pentru iubitorii de cafea, însă puţine persoane ştiu să îşi prepare o cafea bună chiar la ei acasă
  • Specialiştii spun că într-un espresso poţi simţi cel mai bine calitatea unei cafele
  • Un antreprenor îţi arată cum să îţi prepari o cafea bună acasă
  • Costul unui abonament lunar de cafea proaspătă începe de la 35 de lei.
1652 afișări

Eşti iubitor de cafea? Atunci sigur nu trece o zi fără să savurezi aroma cafelei, însă probabil nu reuşeşti  mereu să găseşti o cafea care să îţi şi placă mult. Nu-i aşa că şi tu ţi-ai dori să înveţi să îţi prepari o cafea de specialitate chiar la tine acasă? Specialiştii în cafea îţi spun ce e important să ştii pentru a obţine o cafea bună, dar şi cum trebuie să o prepari.

„E foarte important ca atunci când o prepari să o prepari cu drag, pentru că cel care o s-o guste o să simtă lucrul acesta”, spune Maria, barista.

Am pus fix 30 de grame de cafea măcinată. Mi-am încălzit 500 de mil de apă aici. Acum pur şi simplu într-o mişcare circulară tunăm un pic apă ca să acoperim toată cafeaua de acolo şi ea începe să se facă. Ce îmi place la metoda asta este că nu poţi să arzi niciodată cafeaua. Cel mai recomandat este să foloseşti filtru de hârtie nu filtru de metal pentru că nu-i schimbă gustul”, recomandă Cătălin, antreprenor Xpresscups.

Dacă eşti iubitor de cafea şi vrei să îţi părepari una chiar la tine acasă, să ştii că ai nevoie doar de un filtru pe care îl poţi achiziţiona la un preţ mai mic de 100 de lei. Pentru o cafea proaspăt prăjită poţi să-ţi faci un abonament lunar care începe de la 35 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici