Schimbare RADICALĂ a lui Britney Spears. Cum ARATĂ acum vedeta - FOTO

Britney Spears a fost criticată în trecut pentru modul în care arăta, vedeta fiind departe de cântăreaţa suplă devenită celebră la mijlocul anilor '90.

27526 afișări
Imaginea articolului Schimbare RADICALĂ a lui Britney Spears. Cum ARATĂ acum vedeta - FOTO

Britney Spears (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Britney Spears a revenit la silueta care a consacrat-o şi s-a hotărât să arate acest lucru pe contul său de Twitter.

Ea a publicat pe reţeaua de socializare o poză cu cei doi fii ai săi, Preston (6 ani) şi Jayden (5 ani), informează huffingtonpost.com.

Se pare că Britney a ţinut o dietă strictă şi a făcut mult sport, poza în care apare în bikini evidenţiind un abdomen ferm.

Vedeta se află împreună cu familia în vacanţă în Hawaii şi se pregătea în momentul în care a fost făcută fotografia să plece împreună cu copiii săi la plajă.

"Ne pregătim să mergem la piscină", a scris Spears pe Twitter.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici