Sharon Stone arată EXTRAORDINAR la 54 de ani! Imaginile cu care RĂSPUNDE tuturor criticilor - FOTO

Sharon Stone a vrut să le arate tuturor că, la vârsta de 54 de ani, încă mai poate arăta foarte bine.

26001 afișări
Imaginea articolului Sharon Stone arată EXTRAORDINAR la 54 de ani! Imaginile cu care RĂSPUNDE tuturor criticilor - FOTO

Sharon Stone (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vedeta americană a apărut într-o rochie neagră, cu decolteu, la Christian Dior din Paris, informează dailymail.co.uk.

Sharon Stone a demonstrat astfel că încă mai reprezintă un sex-simbol după ce, în ultimele imagini apărute cu ea nemachiată, îşi arăta vârsta.

Sharon Stone a devenit celebră în întreaga lume odată cu filmul "Basic Instinct", apărut în 1992, peliculă în care actriţa este protagonista unei scene sexy ce a făcut înconjurul lumii.

Pe lângă "Basic Instinct", vedeta a mai jucat în "Total Recall" (1990), "Casino" (1995) sau "Muza" (1999). În 2005 a apărut în "Basic Instinct 2".



 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici