"Scooby-Doo" aniversează 20 de ani de la lansare. Fanii pot dormi o noapte în Maşina Misterioasă, care a fost listată pe Airbnb

  • La aniversarea a 20 de ani de la lansarea filmului live-action "Scooby-Doo", Warner Bros. şi Airbnb au oferit o noapte de cazare în Maşina Misterioasă.
  • Actorul Matthew Lillard, care l-a interpretat pe Shaggy în film, va fi gazda oaspeţilor în emblematica dubiţă, care va fi parcată pe coasta Malibu, în sudul Californiei, pentru trei sejururi de o noapte, pe 24, 25 şi 26 iunie.
401 afișări
Imaginea articolului "Scooby-Doo" aniversează 20 de ani de la lansare. Fanii pot dormi o noapte în Maşina Misterioasă, care a fost listată pe Airbnb

Sursa foto: Twitter

Zoinks! Au trecut 20 de ani de când l-am interpretat pe Shaggy în primul film live-action 'Scooby-Doo' de la Warner Bros. dar spiritul lui a fost cu mine de atunci", a declarat Lillard în anunţul Airbnb. „Pentru a sărbători, mă întorc în 2002 cu un sejur cu totul grozav în iubita Maşina Misterioasă a bandei, fără monştrii incluşi”.
 
Sejurul, oferit la doar 20 de dolari pe noapte, s-a vândut rapid. „Maşina Misterioasă a fost extrem de populară, iar toate cele trei nopţi au fost rezervate în câteva minute", a declarat un reprezentant al Airbnb pentru CNN.
 
Oaspeţii norocoşi vor primi un salut virtual special din partea lui Lillard la sosire. În interiorul dubei vor găsi o lampă cu lavă, jocuri misterioase şi chiar un televizor retro pentru a revedea filmul. Vor fi la îndemână o mulţime de Scooby Snacks de care se vor putea bucura.
 
De asemenea, a fost pregătită şi cina. Aceasta va include toate mâncărurile preferate ale lui Shaggy şi Scooby, cum ar fi hot dog şi burgeri de vinete.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici