Scooby Doo Live Show revine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 20 martie 2015. Care sunt preţurile biletelor - VIDEO

Show-ul live "Scooby Doo şi Misterul Piramidei" revine, la cererea publicului, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, pe 20 martie 2015, informează Phoenix Entertainment.

918 afișări
Imaginea articolului Scooby Doo Live Show revine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 20 martie 2015. Care sunt preţurile biletelor - VIDEO

Scooby Doo Live Show revine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 20 martie 2015. Care sunt preţurile biletelor

După succesul celor patru reprezentaţii din acest an, show-ul live "Scooby Doo şi Misterul Piramidei" revine la cererea publicului la Bucureşti.

"Scooby-Doo şi Misterul Piramidei", o producţie a Warner Bros., îi aşteaptă pe toţi spectatorii să desluşească alături de Scooby, Freddy, Velma, Shaggy şi Daphne enigmele din Egipt.

Cu o audienţă de peste 12.000 de oameni la spectacolele susţinute în februarie 2014, cel mai cunoscut şi mai iubit erou canin din lumea desenelor animate, Scooby-Doo, va porni într-o nouă călătorie până în îndepărtatul şi toridul Egipt pentru a lua parte la o nouă aventură. Scooby nu va fi singur, ci însoţit de prietenii săi Shaggy, Fred, Velma şi Daphne în încercarea de a descifra misterul piramidei faraonului Hatshepsut. Dar investigaţia lor nu va fi lipsită de obstacole. Gaşca specializată în rezolvarea misterelor va confrunta mumii răuvoitoare şi alte capcane amplasate cu atenţie de mii de ani în piramida egipteană.

Potrivit organizatorilor, "Scooby-Doo şi Misterul Piramidei" este mai mult decât un show pentru copii, el poate fi gustat şi de părinţi, întrucât nu reprezintă numai o poveste ruptă din desenele animate, ci o lecţie de viaţă.

Biletele pentru evenimentul "Scooby-Doo şi Misterul Piramidei" pot fi cumpărate din reţeaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, prin www.eventim.ro, la preţuri variind în funcţie de apropierea de scenă:

categoria VIP - 250 de lei pentru adulţi şi copii;

categoria I - 180 de lei pentru adulţi şi 140 de lei pentru copii,

categoria II - 150 de lei pentru adulţi şi 120 de lei pentru copii,

categoria III - 115 lei pentru adulţi şi 90 de lei pentru copii,

categoria IV - 80 de lei pentru adulţi şi 65 de lei pentru copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici