Sean Penn, poveste de dragoste la 56 de ani: Iubeşte o tânără actriţă cu 32 de ani mai tânără. FOTO

Lolita există? Lolita există. Laureatul premiului Oscar, Sean Penn, a găsit-o. Leila, o tânără aspirantă la titlul de star la Hollywood, i-a intrat în graţii actorului. La 24 de primăveri şi niciun suspin, Leila, fiica lui Vincent D’Onofrio, umblă de câteva luni cu Penn prin Los Angeles.

2827 afișări
Imaginea articolului Sean Penn, poveste de dragoste la 56 de ani: Iubeşte o tânără actriţă cu 32 de ani mai tânără. FOTO

Sean Penn, poveste de dragoste la 56 de ani: Iubeşte o tânără actriţă cu 32 de ani mai tânără

Leila, o tânăra aspirantă la titlul de star la Hollywood, i-a intrat în graţii actorului. La 24 de primăveri şi niciun suspin, Leila, fiica lui Vincent D’Onofrio, umblă de câteva luni cu Penn pe la cele mai fistichii restaurante din Los Angeles.

În urmă cu mai puţin de o săptămână, Leila a postat pe Instagram o poză cu ea şi cu Sean Penn, lucrând într-un studio de înregistrări din Malibu, pentru un audiobook.

Atinsă de microbul jucatului în faţa camerelor de luat vederi, scrie Daily Mail, Leila i-a secondat pe platourile de filmare pe James Franco şi pe Tori Spelling, în filmul “Mama, pot să dorm în pat cu pericolul?”. La scurt timp după acest succes cinematografic, Leila a jucat în lungmetrajul “The Long Road”, care va fi lansat anul viitor, alături de James Franco, Josh Hartnett, Ashton Kutcher, Timothy Hutton şi Courtney Love.

Între 1985 şi 1989, Sean Penn a fost căsătorit cu Madonna, acest mariaj defectuos fiind succedat de o relaţie de 14 ani cu Robin Wright, de care s-a despărţit în 2010. Cei doi au doi copii împreună, pe Hopper şi Dylan Penn.

O altă relaţie notorie de-ale lui Penn este cea cu Charlize Theron. Legătură dintre cei doi a durat un an şi jumătate, finalizându-se în iulie 2015.

Sean Penn, în vârstă de 55 de ani, are în spate o lungă carieră şi a câştigat premiul Oscar pentru rolul din filmul "Mystic River", în 2004. Penn a debutat, de asemenea, ca regizor, în 2007, cu drama "Into the Wild", foarte apreciată de critici. Starul hollywoodian a câştigat un al doilea premiu Oscar din carieră, în 2009, pentru interpretarea memorabilă a politicianului Harvey Milk, care a militat pentru drepturile homosexualilor, din filmul "Milk - Preţul curajului".

Sean Penn a mai jucat în "Pomul vieţii/ The Tree of Life", de Terrence Malick, şi thrillerul politic "Ţintă legitimă/ Fair Game", o adaptare de Doug Liman a memoriilor scrise de Valerie Plame. Cele mai recente filme ale sale sunt "Elita gangsterilor/ Gangster Squad"(2013) şi "The Gunman. Pe viaţă şi pe moarte/ The Gunman" (2015).

Sean Penn s-a implicat în ultimii ani în numeroase acţiuni umanitare şi cauze sociale, sprijinind eforturile de reconstrucţie a oraşului New Orleans, devastat de uraganul Katrina şi, recent, taberele de refugiaţi din Haiti, după devastatorul seism din ianuarie 2010. Starul american este renumit, de asemenea, pentru simpatia manifestată faţă de o serie de lideri politici controversaţi, precum Evo Morales, Hugo Chavez şi Fidel Castro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici