Serena Williams, sfaturi pentru decorarea camerei copilului prinţului Harry şi Meghan Markle

Jucătoarea de tenis americană Serena Williams a oferit sfaturi în legătură cu decorarea camerei primului copil al ducilor de Sussex, care s-a născut luni.

299 afișări
Imaginea articolului Serena Williams, sfaturi pentru decorarea camerei copilului prinţului Harry şi Meghan Markle

Serena William, sfaturi pentru decorarea camerei copilului prinţului Harry şi Meghan Markle

Apropiaţii cuplului afirmă că celebra sportivă, bună prietenă a ducesei Meghan de Sussex, a fost implicată activ în amenajarea camerei, relatează mirror.co.uk.

Potrivit unui expert regal, camera copilului de la Frogmore Cottage, noua reşedinţă a ducilor de Sussex, din Windsor, a fost decorată într-o paletă monocromatică. Ducesa Meghan de Sussex a evitat folosirea unor culori asociate cu un anumit gen - precum rozul şi albastrul - şi a optat, în schimb, pentru mai multe nuanţe de gri.

De asemenea, aceasta a folosit vopsea ecologică, ce nu a fost testată pe animale, şi a supravegheat amenajarea unei camere de yoga. Încăperea a fost creată special pentru mamă şi copil şi are o podea acoperită cu un covor moale, menit să prevină leziunile.

Transformările au făcut parte dintr-un proces mai amplu de renovare al reşedinţei ducilor, ale cărui costuri s-au ridicat la aproape trei milioane de euro.

Ducesa de Sussex s-a împrietenit cu sportiva în 2014, iar relaţia celor două a devenit şi mai apropiată după căsătoria fostei actriţe americane cu prinţul Harry. Unii fani ai familiei regale speculează că ducii de Sussex o vor alege pe Serena Williams ca naşă a copilului lor.

Fiul ducilor de Sussex, care va purta titlul de conte de Dumbarton, s-a născut luni dimineaţă. Deocamdată, prenumele acestuia nu este cunoscut, dar informaţia va fi făcută publică odată cu prezentarea acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici