Sfârşit neaşteptat: Un actor a murit în timp ce se întorcea de la înmormântarea mamei sale

Actorul nigerian Duke Oliver, cunoscut în industria cinematografică sub pseudonimul Sylvanus, a murit în timp ce se întorcea de la înmormântarea mamei sale, relatează legit.ng.

867 afișări
Imaginea articolului Sfârşit neaşteptat: Un actor a murit în timp ce se întorcea de la înmormântarea mamei sale

Sfârşit neaşteptat: Un actor a murit în timp ce se întorcea de la înmormântarea mamei sale

Funeraliile au avut loc pe 29 martie, iar actorul a murit într-un accident petrecut pe drumul dintre statul Akwa Ibom şi oraşul Lagos.

Decesul a fost confirmat pe reţeaua de socializare online Instagram miercuri, de regizorul nigerian Grandmaster. Acesta a confirmat, printr-un mesaj plin de tristeţe, şi cauza decesului actorului, cunoscut pentru serialul de comedie "Do good".

Industria cinematografică din Nigeria, cunoscută sub numele de Nollywood, este a treia cea mai importantă din lume, după cea americană - Hollywood - şi cea indiană - Bollywood.

În 2009, aceasta a fost declarată de UNESCO drept a doua cea mai mare industrie din lume, după cea indiană, după numărul de pelicule produse anual. În 2013, industria cinematografică nigeriană înregistra profituri anuale de 800 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici