Sharon Stone, supusă fără să vrea unei măriri de sâni. Actriţa face mărturisiri intime în autobiografia „The beauty of living twice”

  • Cartea „The beauty of living twice” a fost lansată pe 30 martie şi a creat, deja, isterie.
  • Sharon Stone povesteşte că a fost supusă unei intervenţii estetice de mărire a sânilor fără acordul ei.
  • De asemenea, actriţa vorbeşte şi despre celebra secvenţă din filmul „Basic Instinct” (1992).
7864 afișări
Imaginea articolului Sharon Stone, supusă fără să vrea unei măriri de sâni. Actriţa face mărturisiri intime în autobiografia „The beauty of living twice”

FOTO: Sharon Stone. Sursa: Profimedia

Sharon Stone mărturiseşte în cartea sa autobiografică, intitulată „The beauty of living twice”, că a suferit, fără să vrea, o mărire de sâni. Celebra actriţă povesteşte că, în 2001, a optat pentru o operaţie de reconstrucţie a sânilor, în urma unor intervenţii pentru înlăturarea unor tumori beningne.

După operaţie, însă, Sharon Stone s-a ales şi cu un bust mai generos. Chirurgul i-ar fi explicat atunci că a considerat intervenţia bonus drept o imbunătăţire, relatează Aleph News.

Sharon Stone vorbeşte în carte şi despre momentul când a fost păcălită de Paul Verhoeven, regizorul filmului „Basic Instinct” să renunţe la lenjeria intimă pentru celebra scenă a interogatoriului din filmul de la începutul anilor `90.

Cartea „The beauty of living twice” a fost lansată pe 30 martie şi deja a creat o isterie. Într-una din cele mai recente postări de pe contul ei de Instagram, actriţa a mulţumit cititorilor pentru feedback-ul pozitiv.

Salutare! Vreau să le mulţumesc tuturor. Nu am anticipat că treaba asta cu cartea va primi un răspuns atât de mare”, a spus Sharon Stone.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici