Singura mumie de lup din Epoca de gheaţă descoperită vreodată a fost expusă în Canada

În urmă cu doi ani, mineri care căutau aur în regiunea Klondike din Canada au descoperit două mumii foarte bine păstrate de animale din Epoca de gheaţă.

28235 afișări
Imaginea articolului Singura mumie de lup din Epoca de gheaţă descoperită vreodată a fost expusă în Canada

Singura mumie de lup din Epoca de gheaţă descoperită vreodată a fost expusă în Canada

Este vorba despre un pui de lup şi despre un viţel de ren, potrivit The Telegraph.

Cele două mumii, care datează de acum 50.000 de ani, au fost descoperite în 2016, dar au fost expuse de autorităţi abia acum, după ce au fost analizate mai întâi de către cercetători.

Puiul de lup s-a conservat complet, iar viţelul doar parţial. „Din câte ştim, aceasta este singura mumie de lup din Epoca de gheaţă descoperită vreodată”, a declarat Grant Zazula, un paleontolog.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici