Singurul om din lume care a primit un premiu mai mare decât valoarea lui | FOTO

Un bărbat din Statele Unite ale Americii a câştigat la loterie. Dar, când s-a dus la sediul central pentru a-şi încasa „câştigul” a primit un cec uriaş, inutil pentru suma minusculă, relatează insideedition.com.

1835 afișări
Imaginea articolului Singurul om din lume care a primit un premiu mai mare decât valoarea lui | FOTO

Singurul om din lume care a primit un premiu mai mare decât valoarea lui

Tyler Heep spune că a câştigat un dolar după ce şi-a cumpărat un bilet de loterie răzuibil. Acesta a fost curios dacă va primi unul dintre acele cecuri uriaşe, destinate tuturor celor care înregistrează sume valoroase la loterie.

„Tocmai m-am dus la sediul central al loteriei”, scrie Heep într-o declaraţie publicată pe o reţea de socializare. „M-am gândit că s-ar merita şi angajaţii de acolo au crezut că ar fi foarte amuzant. Sunt mirat că nimeni nu a mai făcut asta până acum”, adaugă Heep.

Oficialii de la loterie „m-au făcut să mă simt de milioane”, spune bărbatul pentru postul de ştiri WHO.

„M-au dus într-o încăpere unde se aflau camere de filmat, cu logo-ul loteriei din Iowa. Mi-au scris suma câştigată pe un cec uriaş şi mi-au făcut pozele”, declară Heep.

În plus, proprietarii unui magazin local s-au oferit să-i înrămeze cecul, gratis.

Marele câştigător spune că şi-a cheltuit premiul pe o jumătate de litru de benzină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici