Irina Tănase, partenera lui Liviu Dragnea, fotografie pe Instagram de la Marea Moschee din Abu Dhabi

Partenera lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare în haine tradiţionale la Marea Moschee din Abu Dhabi, alimentând zvonurile privind absenţa în vacanţă a liderului PSD.

16508 afișări
Imaginea articolului Irina Tănase, partenera lui Liviu Dragnea, fotografie pe Instagram de la Marea Moschee din Abu Dhabi

Irina Tănase, partenera lui Liviu Dragnea, fotografie pe Instagram de la Marea Moschee din Abu Dhabi

Preşedintele Camerei Deputaţilor şi-a delegat atribuţiile vicepreşedintelui Florin Iordache pentru luna ianuarie.

Irina Tănase, partenera lui Liviu Dragnea, a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare în haine tradiţionale la Marea Moschee din Abu Dhabi - Emiratele Arabe Unite.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi-a delegat pe 29 decembrie 2018, atribuţiile vicepreşedintelui Camerei Florin Iordache, pentru luna ianuarie 2019, potrivit unei decizii publicată sâmbătă în Monitorul Oficial.

Liviu Dragnea a lipsit şi de la întâlnirea cu preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, dar în locul său a mers Florin Iordache.

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a susţinut însă pe data de 3 ianuarie că liderul PSD nu a plecat din ţară şi că ”nu va pleca din ţară, în mod sigur”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici