Snapchat va avea aplicaţie oficială pentru telefoane cu sistem Windows Phone

După Facebook, şi Snapchat va avea aplicaţie oficială pentru platforma Windows Phone, administratorii reţelei de socializare colaborând cu Microsoft pentru a oferi o experienţă în utilizare cât mai bună.

593 afișări
Imaginea articolului Snapchat va avea aplicaţie oficială pentru telefoane cu sistem Windows Phone

Snapchat va avea aplicaţie oficială pentru telefoane cu sistem Windows Phone (Imagine AFP / Mediafax Foto)

Dezvăluirea făcută unui utilizator Microsoft Lumia printr-o postare pe Twitter nu fixează un calendar de lansare exact, menţionând doar că aceasta va fi disponibilă „curând” în Windows Store, potrivit Go4it.

Totuşi, expresia „lucrăm împreună cu prietenii noştri de la Snapchat” vine în contextul unor relaţii nu tocmai calde între oficialii celor două companii, existenţa unei colaborări pentru dezvoltarea unui client Snapchat oficial părând astfel puţin probabilă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici