Solistul trupei Green Day, spitalizat în Italia

Billie Joe Armstrong, solistul trupei punk americane Green Day, a fost transportat de urgenţă la un spital din Bologna, duminică seară, din cauza unei afecţiuni a cărei natură nu a fost dată publicităţii.

224 afișări
Imaginea articolului Solistul trupei Green Day, spitalizat în Italia

Billie Joe Armstrong (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Ceilalţi doi membri ai formaţiei americane au declarat într-un mesaj video că sunt "devastaţi" de faptul că au fost nevoiţi să anuleze concertul pe care Green Day urma să îl susţină duminică seară în Bologna, după ce solistul Billie Joe Armstrong a fost transportat de urgenţă la o clinică italiană,  informează Daily Mail.

Basistul Mike Dirnt şi toboşarul Tre Cool au declarat: "Billie a fost transportat de urgenţă noaptea trecută (duminică seară, n.r.) din cauza unei boli, iar medicii nu cred că ar fi o idee bună ca el să cânte în aceste zile".

Cei doi muzicieni, aflaţi cu trupa lor la jumătatea unui turneu mondial de amploare, nu au oferit detalii despre natura afecţiunii medicale cu care se confruntă colegul lor.

"Ce treabă urâtă! Abia aşteptam să cântăm în Bologna. Billie este extrem de supărat din această cauză. Suntem devastaţi din acest motiv, dar promitem că ne vom revanşa faţă de voi când vom reveni aici, în vara anului viitor", au adăugat Mike Dirnt şi Tre Cool.

Săptămâna trecută, formaţia americană a anunţat că va susţine un concert uriaş în vara anului viitor şi în Marea Britanie. Green Day va fi cap de afiş la un concert ce va organizat pe 1 iunie 2013, pe stadionul Emirates din Londra, care are o capacitate de peste 60.000 de locuri. Biletele pentru acest show vor fi puse în vânzare pe 28 septembrie.

Formaţia americană va lansa, totodată, în lunile următoare, în trei etape, o trilogie de albume, intitulate "¡Uno!", "¡Dos!" şi "¡Tré!".

Astfel, primul album din această trilogie, "¡Uno!", va fi lansat pe 24 septembrie, cel de-al doilea LP, "¡Dos!", va fi lansat pe 12 noiembrie, iar cel de-al treilea, "¡Tré!", va ajunge în magazine pe 14 ianuarie 2013.

Cel mai recent album al trupei Green Day, intitulat "21st Century Breakdown", a fost lansat pe piaţă în 2009 şi s-a vândut în peste 1 milion de copii, potrivit datelor furnizate de Nielsen SoundScan.

Precedentul album, "American Idiot", s-a vândut în 6 milioane de copii şi a stat la baza unui spectacol pe Broadway.

De-a lungul anilor, trupa Green Day a câştigat 35 de premii, dintre care trei Grammy, opt MTV Video Music Awards, două MTV Europe Music Awards, două BRIT Awards şi American Music Awards.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici