Spectacole, concerte şi proiecţia filmului "De ce eu? ", printre manifestările de 1 Mai de la Galaţi - VIDEO

Ateliere de creaţie pentru copii, spectacole de teatru de păpuşi, concerte susţinute de Maxim şi Talisman şi proiecţia filmului "De ce eu?" al lui Tudor Giurgiu vor avea loc, vineri, în Parcul Rizer din Galaţi, în cadrul manifestărilor de 1 Mai organizate de Primărie cu un buget de 130.000 de lei.

199 afișări
Imaginea articolului Spectacole, concerte şi proiecţia filmului "De ce eu? ", printre manifestările de 1 Mai de la Galaţi - VIDEO

Spectacole, concerte şi proiecţia filmului "De ce eu? ", printre manifestările de 1 Mai de la Galaţi

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de reprezentanţii Primăriei Galaţi, un spectacol de divertisment, muzică şi dans, pentru toate vârstele, va avea loc, vineri, în Parcul Rizer, sub genericul "1 Mai… altfel", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, programul manifestărilor de 1 Mai include, de la ora 17.00, spectacolul de teatru de păpuşi "Fata babei şi fata moşneagului", unul de magie, iar de la ora 18.00 va avea loc un spectacol de muzică şi dans popular susţinut de Ansamblul "Ciobănaşul". În continuare, sunt programate show-uri hip-hop cu trupa "III Queens" şi concerte susţinute de trupele Maxim şi Talisman.

Iubitorii de film vor avea posibilitatea să vizioneze, de la ora 20.45, producţia "De ce eu?", în regia lui Tudor Giurgiu.

Manifestările de 1 Mai organizate de Primăria Galaţi vor mai cuprinde ateliere de creaţie pentru copii, demonstraţii sportive, o paradă cu personaje pe picioroange, concursuri cu premii.

Pentru organizarea manifestărilor de 1 Mai, Primăria Galaţi a alocat aproximativ 130.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici