Spice Girls, din nou împreună pentru Jocurile Olimpice - GALERIE FOTO

Membrele grupului Spice Girls s-au reunit, duminică, special pentru ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, unde au cântat fragmente din câteva dintre cele mai cunoscute piese ale lor.

2691 afișări
Imaginea articolului Spice Girls, din nou împreună pentru Jocurile Olimpice - GALERIE FOTO

Spice Girls, din nou împreună pentru Jocurile Olimpice (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Emma Bunton, Mel C, Victoria Beckham, Geri Halliwell şi Mel B au intrat pe stadion cu cinci taxiuri iniţial negre, care treptat s-au colorat cu mii de lumini. După ce au cântat melodia lor de debut, "Wannabe", ele s-au urcat pe maşini şi au făcut turul stadionului, cântând "Spice up your Life".

Cele cinci memebreale trupei au energizat publicul, care le-a aşteptat nerăbdător. Îmbrăcate în ţinute sexy, Emma Bunton, Mel C, Victoria Beckham, Geri Halliwell şi Mel B au stârnit ropote de aplauze în timpul şi după momentul lor.

VEZI GALERIA FOTO

Formaţia Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, "Wannabe", în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Astfel s-a născut un fenomen internaţional similar Beatlemaniei, "Girl Power".

Pe 31 mai 1998, în plin turneu, Geri Halliwell a anunţat că va părăsi trupa. Cele patru membre rămase - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm - au lansat un al treilea album în 2000, "Forever", iar trupa s-a destrămat în februarie 2001.

În 2007, cântăreţele s-au reunit pentru o scurtă perioadă de timp, pentru turneul "Return of the Spice Girls", care s-a bucurat de un enorm succes.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici