Starea de sănătate a lui Tracy Morgan se îmbunătăţeşte. Actorul, mutat într-un centru de recuperare

Actorul american Tracy Morgan, care a fost victima unui accident de automobil, a fost transferat într-un centru medical de recuperare, după tratamentul pe care l-a urmat la Spitalul Universitar Robert Wood Johnson din New Jersey, starea sa de sănătate îmbunătăţindu-se, informează contactmusic.com.

197 afișări
Imaginea articolului Starea de sănătate a lui Tracy Morgan se îmbunătăţeşte. Actorul, mutat într-un centru de recuperare

Tracy Morgan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tracy Morgan a suferit răni grave la un picior, având nevoie de intervenţie chirurgicală, şi a avut mai multe coaste fracturate ca urmare a unui accident de automobil în care a fost implicat.

"Tracy a fost transferat într-un centru de recuperare secret, unde este de aşteptat ca el să rămână în următoarele săptămâni", a precizat agentul său de presă, Lewis Kay, într-o declaraţie. "Deşi continuă să arate semne de ameliorare (a stării de sănătate, n.r.), încă mai are un drum lung de parcurs", a completat acesta.

Actorul se afla alături de mai multe persoane într-un autocar de lux, care a fost implicat într-un accident în lanţ.

Şase automobile au fost implicate în acea coliziune în lanţ. Actorul de comedie James McNair - care folosea numele de scenă Jimmy Mack - şi-a pierdut viaţa atunci când autocarul de lux a fost tamponat şi s-a răsturnat pe autostrada Turnpike din New Jersey, pe 7 iunie, a precizat poliţia americană. Alte patru persoane au fost spitalizate, iar trei dintre acestea se află în stare critică. În afară de Tracy Morgan, celelalte trei persoane spitalizate sunt actorii Ardie Fuqua şi Harris Stanton şi un bărbat care se numeşte Jeffrey Millea.

Kevin Roper, şoferul unui camion din statul american Georgia, a fost arestat şi este cercetat pentru producerea acestui accident.

Acesta a declarat că nu dormise deloc în cele 24 de ore care au precedat accidentul.

Tracy Morgan, cunoscut pentru rolurile interpretate în show-ul de comedie "Saturday Night Live" şi în serialul "30 Rock", susţinuse un spectacol de stand-up comedy într-un cazinou din Delaware, pe 6 iunie.

Actorul s-a alăturat în 1996 echipei de la "Saturday Night Live", pentru care a lucrat timp de şapte sezoane, înainte de a-şi lansa propria emisiune de comedie, "The Tracy Morgan Show", în 2003. Acel program a rezistat în grila televiziunilor americane un singur sezon. În 2006, Tracy Morgan s-a alăturat distribuţiei serialului "30 Rock".

Actorul a devenit celebru graţie rolului Tracy Jorgan din serialul "30 Rock", produs de NBC, în care a jucat alături de Tina Fey şi Alec Baldwin, interpretând o versiune caricaturală a lui însuşi, într-o serie de episoade despre un show TV fictiv, inspirat în mare parte din emisiunea "Saturday Night Live".

Pentru acest rol, Tracy Morgan a fost nominalizat în 2009 la premiul Primetime Emmy la categoria "cel mai bun actor în rol secundar dintr-un serial de comedie".

Starul american s-a remarcat şi în câteva lungmetraje pentru marele ecran, precum "Înmormântare cu peripeţii", "Poliţai în misiune" şi "Agenţii de rezervă" şi a asigurat vocile unor personaje îndrăgite de public în câteva animaţii de succes, precum "G-Force: Salvatorii planetei", "Rio", "Stă să plouă cu chiftele" şi "Rio 2".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici