Ştefan Bănică şi-a programat patru concerte de Crăciun

Ştefan Bănică şi-a programat tradiţionalele concerte de Crăciun pe 10, 11, 12 şi 13 decembrie, la Sala Palatului din Capitală, se arată pe site-ul bilete.ro.

145 afișări
Imaginea articolului Ştefan Bănică şi-a programat patru concerte de Crăciun

Ştefan Bănică şi-a programat patru concerte de Crăciun (Imagine: Adrian Stoicoviciu)

Biletele vor fi disponibile în curând, la patru categorii de preţ - 120, 100, 75 şi 50 de lei - în funcţie de locul ocupat în sală.

Concertele de Crăciun ale lui Ştefan Bănică Jr. au devenit deja o tradiţie pentru scenele bucureştene, artistul susţinându-le de mai mulţi ani, de fiecare dată cu casa închisă. Anul trecut, el a susţinut de Crăciun şapte concerte live.

Actor, cântăreţ, compozitor, textier şi vedetă de televiziune, Ştefan Bănică este unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România. De-a lungul unei cariere de peste două decenii, Ştefan Bănică a reuşit să-şi treacă în CV numeroase premii, 11 albume de studio vândute în peste 500.000 de exemplare, roluri în filme şi seriale de succes şi peste o mie de concerte în întreaga ţară. Deşi prima mare dragoste a lui Ştefan este actoria, el a ajuns celebru datorită hiturilor lansate în ultimii 17 ani, printre cele mai cunoscute şi ascultate numărându-se "Veta", "Poveste", "Toată lumea dansează" etc.

Cariera sa muzicală cuprinde o activitate impresionantă, Ştefan Bănică având la activ 11 albume de studio. Albumul de debut, intitulat "Un actor/ un rock'n'roll", a fost lansat în 1992, fiind urmat, în 1996, de cea de-a doua apariţie discografică, "Te rock... frumos", un album la care el a colaborat pentru prima dată cu Rock`n`roll Band şi cu grupul vocal The `50s. În anul 2000, Ştefan Bănică a lansat albumul "Cel de acum", piesa "Poveste", extrasă de pe acesta, fiind premiată la Festivalul de Muzica Mamaia. Anul 2002 a adus lansarea unui nou material, "De dragoste în toate felurile", care s-a bucurat de un succes enorm, primul single, "Găseşte-mi loc în inima ta", aflându-se multă vreme pe primele poziţii ale topurilor din România. Al doilea extras pe single de pe acest album, "Te iubesc femeie...", este, de asemenea, unul dintre cele mai populare videoclipuri ale artistului, în el apărând şi Andreea Marin.

În 2007, Ştefan a lansat "Împreună", al zecelea album de studio din carieră, care a primit discul de platină pentru peste 20.000 de unităţi vândute, primul extras pe single de pe acest material, "S-o facem lată", clasându-se pe primele locuri în topurile muzicale din România. Anul acesta, pe lângă un nou videoclip, pentru piesa "Epilog", Ştefan Bănică a lansat materialul "Toată lumea dansează", în ediţie live de colecţie.

Activitatea sa concertistică este impresionantă, artistul având la activ peste o mie de concerte susţinute în întreaga ţară. Mai mult decât atât, în anul 1994, el a început tradiţia spectacolelor de Crăciun susţinute la Sala Palatului din Bucureşti, în prezent artistul deţinând un adevărat record - peste 15 concerte sold-out, şapte dintre acestea având loc numai anul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici