Steve Martin va lansa o carte cu mesajele lui de pe Twitter

Actorul american de comedie Steve Martin va lansa o carte ce conţine mesajele postate pe contul lui de pe Twitter, iar toate încasările obţinute vor fi donate în scopuri caritabile, au anunţat reprezentanţii editurii Grand Central Publishing.

152 afișări
Imaginea articolului Steve Martin va lansa o carte cu mesajele lui de pe Twitter

Steve Martin va lansa o carte cu mesajele lui de pe Twitter

Steve Martin a anunţat acest proiect printr-un mesaj postat pe această platformă de microblogging. "La cererea publicului, complet inexistentă, voi publica în curând o carte cu mesajele mele de pe Twitter. Multe dintre răspunsurile voastre vor fi şi ele incluse! Toate încasările vor fi donate în scopuri caritabile", a anunţat actorul.

Cartea se va intitula "The Ten, Make That Nine Habits, of Very Organized People. Make That Ten" şi va include atât mesajele postate de actor, cât şi unele dintre răspunsurile fanilor săi.

Volumul va fi lansat în vara anului 2012 şi toate încasările vor fi donate unor fundaţii de caritate.

Actorul în vârstă de 66 de ani este un admirator al acestei platforme de microblogging, iar mesajele sale sunt urmărite de peste 1,7 milioane de utilizatori.

Cea mai recentă carte a actorului american, intitulată "The Object of Beauty", a fost publicată în 2010 şi a ajuns pe lista bestellerurilor publicată în New York Times.

Steve Martin, un cunoscut actor de stand-up comedy şi actor în lungmetraje de comedie, poate fi văzut pe marile ecrane în această toamnă în filmul "The Big Year", în care joacă alături de Owen Wilson şi Jack Black, care a avut premiera în Statele Unite la începutul lunii octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici