Steven Adler, fost toboşar al Guns N' Roses, face publică varianta sa după ce s-a înjunghiat în abdomen

Muzicianul american Steven Adler, fost toboşar al trupei rock Guns N' Roses, care, pe 28 iunie, a fost spitalizat de urgenţă după ce s-a înjunghiat în abdomen, în locuinţa sa din Los Angeles, neagă că ar fi vrut să se sinucidă şi spune că a fost vorba despre un accident, potrivit contactmusic.net.

1015 afișări
Imaginea articolului Steven Adler, fost toboşar al Guns N' Roses, face publică varianta sa după ce s-a înjunghiat în abdomen

Steven Adler, fost toboşar al Guns N' Roses, face publică varianta sa după ce s-a înjunghiat în abdomen (Imagine: Facebook Steven Adler)

Adler a vorbit despre acest subiect într-o înregistrare video publicată pe contul său de pe reţeaua de socializare online Facebook.

El şi-a asigurat fanii că este "în viaţă şi se simte bine" şi i-a informat că nu şi-a anulat show-urile programate deja pentru luna iulie.

După internarea sa de urgenţă, o parte din presa americană a scris că a vrut să se sinucidă.

Purtătorul său de cuvânt a dat publicităţii o declaraţie potrivit căreia acesta s-a rănit accidental, iar plaga este una superficială. Totodată, acesta a spus că muzicianul, care s-a confruntat în trecut cu depedenţa de droguri, este abstinent de mai mulţi ani.

În 2011, Steven Adler a recunoscut că a vrut să se sinucidă de două ori.

Steven Adler a făcut publică dependenţa sa de droguri, de mai multe decade. De altfel, a fost dat afară din trupa Guns N' Roses din cauza acestei probleme, în 1990, dar a fost inclus în Rock & Roll Hall of Fame odată cu ceilalţi membri ai grupului, în 2012.

Totodată, acesta a apărut în mai multe emisiuni de televiziune despre dependenţa de droguri, precum "Celebrity Rehab with Dr. Drew" şi "Sober House".

Pe numele real Michael Coletti, Steven Adler are 54 de ani şi a devenit celebru ca toboşar şi compozitor al trupei hard rock Guns N' Roses, cu care a cântat din 1985 până în 1990.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici