Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, s-a logodit

Steven Tyler, solistul în vârstă de 63 de ani al trupei americane Aerosmith, s-a logodit cu iubita sa Erin Brady, a anunţat luni agentul de presă al artistului.

353 afișări
Imaginea articolului Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, s-a logodit

Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, s-a logodit (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Un designer de bijuterii confirmase, anterior, pentru site-ul Accesshollywood.com faptul că a creat şi livrat un inel de logodnă pentru muzicianul american. Loree Rodkin, care a creat inelul pe care Steven Tyler l-a oferit iubitei sale Erin Brady, în vârstă de 38 de ani, a precizat că inelul este din platină şi include un diamant de cinci carate.

Potrivit Reuters, Tyler şi Brady şi-au petrecut sărbătorile de iarnă în Hawaii, iar Erin Brady a fost fotografiată purtând acest inel de logodnă. Cei doi au o relaţie din 2006.

Steven Tyler a fost căsătorit cu modelul Cyrinda Foxe în perioada 1978 - 1987 şi cu creatoarea de modă Teresa Barrick în perioada 1988 - 2006.

În prezent, Steven Tyler face parte din juriul popularei emisiuni de televiziune "American Idol", produsă şi difuzată de Fox TV.

Trupa rock Aerosmith a fost fondată în 1970, în New Hampshire. Muzica formaţiei include elemente de pop, heavy metal, glam, R&B şi a inspirat numeroşi alţi artişti rock. Aerosmith este trupa americană de hard rock cu cele mai mari vânzări - 150 de milioane de albume la nivel mondial. Trupa a fost recompensată cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2001, în timp ce, în 2005, s-a clasat pe poziţia 57 în topul 100 al celor mai mari artişti ai tuturor timpurilor realizat de revista Rolling Stone. Printre cele mai cunoscute piese de succes ale grupului american se numără "Walk This Way", "Cryin'", "Janie's Got A Gun", "Dude (Looks Like A Lady)", "Dream On" şi "I Don't Wanna Miss A Thing".

Trupa americană se află în această perioadă în studiouri, unde înregistrează cel de-al 15-lea album din carieră.

Aerosmith a concertat şi în România, pe 18 iunie 2010, în Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici