Superproducţia "Tigru şi dragon" va avea o continuare, la 14 ani de la lansarea în cinematografe

Superproducţia "Tigru şi dragon/ Crouching Tiger, Hidden Dragon" va avea o continuare, intitulată "Green Destiny", acţiunea noului film fiind plasată înaintea celei din lungmetrajul lansat în 2000.

87 afișări
Imaginea articolului Superproducţia "Tigru şi dragon" va avea o continuare, la 14 ani de la lansarea în cinematografe

Zhang Ziyi (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Filmul de arte marţiale a devenit un succes la nivel mondial în urmă cu 14 ani, având încasări de 213 milioane de dolari, informează contactmusic.com.

Actriţa Michelle Yeoh, care a interpretat-o pe războinica Yu Shu Lien, îşi va relua rolul în această nouă peliculă.

Pe de altă parte, Ang Lee, autorul producţiei originale, nu va asigura regia noii pelicule, în locul său fiind numit Yuen Woo-ping, cel care a fost coordonatorul scenelor de acţiune în superproducţia lansată în 2000.

Filmările sunt programate să înceapă în luna iulie, în Auckland, în Noua Zeelandă, dar şi în anumite zone din China.

Lungmetrajul regizat de Ang Lee a câştigat patru premii Oscar, inclusiv cele pentru cea mai bună imagine şi pentru cel mai bun film într-o limbă străină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici