Ţara în care se parchează cel mai prost: maşini lăsate pe treceri de pietoni sau în rondurile de flori - GALERIE FOTO

Şoferi care îşi parchează maşinile în aşa fel încât mai mult încurcă traficul există în întreaga lume, însă o ţară pare să fie campioană la acest aspect, aici existând şi un site special creat pentru a posta imagini cu maşini parcate neregulamentar.

18686 afișări
Imaginea articolului Ţara în care se parchează cel mai prost: maşini lăsate pe treceri de pietoni sau în rondurile de flori - GALERIE FOTO

Ţara în care se parchează cel mai prost: maşini lăsate pe treceri de pietoni sau în rondurile de flori (Imagine: www.oselparking.kz)

Şoferii din Kazahstan au obiceiuri de parcare foarte ciudate, aceştia alegând să lase maşinile în cele mai neobişnuite, şi bineînţeles, neregulamentare locuri, scrie dailymail.co.uk.

Un site creat pentru a arăta aceste obiceiuri de parcare se bucură de succes în ţară. Imaginile postate pe site arată maşini parcate în mijlocul drumului, în ronduri de flori sau pe treceri de pietoni. Se poate vedea chiar şi o limuzină parcată între alte maşini, care însă blochează o întreagă bandă de circulaţie.

Site-ul a fost creat de Roman Slegin, un şofer din oraşul Almaty care a vrut să îi facă de ruşine pe compatrioţii săi care nu ştiu să parcheze. Pe site sunt postate peste 1.500 de fotografii, iar numărul acestora creşte rapid.

Pagina de internet a devenit atât de populară încăt poliţia din oraş s-a oferit să verifice fotografiile şi să-i amendeze pe şoferii care au parcat neregulamentar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici