"Texas Chainsaw 3D" a debutat în fruntea box office-ului nord-american

Filmul horror "Texas Chainsaw 3D" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit datelor publicate duminică de compania Exhibitor Relations.

151 afișări
Imaginea articolului "Texas Chainsaw 3D" a debutat în fruntea box office-ului nord-american

"Texas Chainsaw 3D" a debutat în fruntea box office-ului nord-american (Imagine: captura video)

Astfel, cel mai recent opus din această franciză horror, realizat în 3D, a obţinut încasări de 23 de milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii pe marile ecrane din Statele Unite şi Canada.

Noul film regizat de Quentin Tarantino, intitulat "Django dezlănţuit/ Django Unchained", s- a menţinut pe locul al doilea cu încasări de 20 de milioane de dolari. În această peliculă, Leonardo DiCaprio joacă rolul unui puternic latifundiar american, iar Jamie Foxx pe acela al unui sclav în căutarea libertăţii, înainte de izbucnirea Războiului de Succesiune. 

Filmul "Hobbitul: O călătorie neaşteptată", primul opus din noua trilogie regizată de Peter Jackson, a pierdut poziţia de lider şi a coborât pe locul al treilea, cu încasări de 17,5 milioane de dolari.

Musicalul "Les Misérables" a coborât şi el un loc, ajungând pe poziţia a patra, cu încasări de 16,1 milioane de dolari.

Comedia de familie "Parental Guidance", cu Bette Midler şi Billy Crystal în distribuţie, a retrogradat pe locul al cincilea, cu încasări de 10,1 milioane de dolari.

Thrillerul "Jack Reacher", cu Tom Cruise în rolul principal, a pierdut o poziţie şi a ajuns pe locul al şaselea cu încasări de 9,3 milioane de dolari, şi este urmat de comedia "Aşa-i la 40 de ani!/ This Is 40", aflată pe locul al şaptelea cu încasări de 8,5 milioane de dolari de vineri până duminică. 

"Lincoln", austerul film biografic despre celebrul preşedinte american, regizat de Steven Spielberg şi cu Daniel Day-Lewis în rolul principal, a coborât pe locul al optulea, cu încasări de 5,2 milioane de dolari.

Comedia "The Guilt Trip", cu Barbra Streisand şi Seth Rogen, a pierdut o poziţie şi a ajuns pe locul al nouălea, cu încasări de 4,5 milioane de dolari. 

Ultimul loc din Top 10 al box office-ului nord-american a fost ocupat de drama "Tărâmul făgăduinţei", lansat la sfârşitul săptămânii trecute. Această peliculă, regizată de Gus Van Sant, în care Matt Damon joacă rolul unui reprezentant al unui mare grup energetic aflat în căutarea unor noi resurse de gaze naturale, a obţinut încasări de 4,3 milioane de dolari de vineri până duminică.  

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici