The Mono Jacks va cânta în deschiderea concertului trupei The Cranberries de la Bucureşti

Trupa The Mono Jacks va cânta în deschiderea concertului pe care formaţia The Cranberries îl va susţine pe 11 octombrie, la complexul Romexpo din Bucureşti, informează un comunicat al organizatorilor, Events.

274 afișări
Imaginea articolului The Mono Jacks va cânta în deschiderea concertului trupei The Cranberries de la Bucureşti

The Mono Jacks va cânta în deschiderea concertului trupei The Cranberries de la Bucureşti

Accesul la concert va fi permis începând cu ora 18.30, iar The Mono Jacks vor intra pe scenă la ora 20.00.

The Mono Jacks s-au format în 2008, la iniţiativa lui Doru Trascău de la AB4. În 2012, The Mono Jacks sunt: Doru Trascău (voce, chitară), Florin Vasile (chitară, voce), Dorian Cazacu (tobe) şi Alex Tomescu (bas).

După mai bine de un an de muncă în sala de repetiţii şi concerte în cluburile bucureştene, The Mono Jacks au fost pregătiţi să intre în studio. În 2010 a apărut albumul de debut al trupei "Now In Stereo" cu single-urile precum "Maria", "Come Back Girl" sau "Push The Pedal". Anul 2011 aduce un nou material discografic - EP-ul "Fortunes".

Cel mai nou single, "Gândurile", este una dintre primele două compoziţii The Mono Jacks cu versuri în limba română şi, totodată, una dintre cele mai dramatice piese din cariera trupei ce s-a conturat în timpul unei repetiţii tensionate.

De-a lungul timpului, The Cranberries au vândut mai mult de 40 de milioane de albume în întreaga lume, patru dintre discurile lor reuşind performanţa de a urca în Billboard 200 top 20, opt single-uri au ajuns în Top 20 - Hot Modern Rock Tracks, trupa adăugând în palmares şi numeroase alte premii.

Biletele pentru concertul The Cranberries de la Bucureşti, din 11 octombrie, sunt disponibile la preţurile de 220 de lei - Parter Golden Ring, 160 de lei - Parter Silver Ring şi 130 de lei - Etaj.

Tichetele pot fi cumpărate online pe www.eventim.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim.

Primul concert The Cranberries în România a avut loc pe 20 iulie 2010 la Zone Arena din Bucureşti. Show-ul a fost o trecere prin istoria muzicii The Cranberries, artiştii punctând cele mai importante hit-uri. Vocea inconfundabilă a lui Dolores O'Riordan, cu uşor accent irlandez, a electrizat publicul care a cântat alături de ea clasicele hit-uri ale formaţiei, "Zombie", "Dreams", "Animal Instinct", "Salvation", "Linger" şi "When You're Gone".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici