Thrillerul "Iubitul meu e zombi/ Warm Bodies" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme mai sunt în top 10 - VIDEO

Thrillerul SF cu accente horror "Iubitul meu e zombi/ Warm Bodies", care prezintă povestea de iubire dintre o adolescentă şi un zombi, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania Exhibitor Relations.

453 afișări
Imaginea articolului Thrillerul "Iubitul meu e zombi/ Warm Bodies" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme mai sunt în top 10 - VIDEO

Thrillerul "Iubitul meu e zombi/ Warm Bodies" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme mai sunt în top 10 - VIDEO

Cu încasări de 19,5 milioane de dolari obţinute în primul său weekend de proiecţii în cinematografele nord-americane, thrillerul "Warm Bodies", regizat de Jonathan Levine, spune povestea unui zombi care se îndrăgosteşte de iubita unui tânăr pe care îl ucide.

Filmul "Hansel şi Gretel: Vânătorii de vrăjitoare", liderul de săptămâna trecută, care prezintă aventurile celor doi orfani din povestea fraţilor Grimm, deveniţi la vârsta adultă vânători de vrăjitoare, a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 9,2 milioane de dolari de vineri până duminică. 

Comedia cu accente dramatice "Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook", cu Bradley Cooper şi Jennifer Lawrence în distribuţie, s-a menţinut pe locul al treilea, cu încasări de 8,1 milioane de dolari.

Filmul horror "Mama", cu Jessica Chastain în rolul principal, a pierdut două poziţii şi a coborât pe locul al patrulea, cu încasări de 6,7 milioane de dolari.

"Zero Dark Thirty", un film care prezintă operaţiunile de depistare şi capturare a teroristului Osama bin Laden, a pierdut două poziţii faţă de săptămâna trecută şi a coborât pe locul al cincilea, cu încasări de 5,3 milioane de dolari. 

Lungmetrajul "Bullet to the Head", cel mai recent film de acţiune cu Sylvester Stallone, a debutat pe locul al şaselea, cu încasări de 4,5 milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii în cinematografele nord-americane.

Filmul de acţiune "Parker", cu Jason Statham şi Jennifer Lopez, a coborât de pe locul al cincilea pe al şaptelea, cu încasări de 3,2 milioane de dolari, devansând cu o poziţie lungmetrajul "Django Unchained", de Quentin Tarantino, care a ajuns pe locul al optulea, cu încasări de 3 milioane de dolari.

Musicalul "Les Misérables", cu Hugh Jackman şi Anne Hathaway, s-a menţinut pe locul al nouălea, cu încasări de 2,43 de milioane de dolari. 

"Lincoln", regizat de Steven Spielberg şi cu Daniel Day-Lewis în rolul principal, a urcat un loc faţă de săptămâna trecută şi încheie topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete în valoare de 2,41 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici