Top Gear despre România: „ţara lui Borat“, cu ţigani şi playboy ruşi - VIDEO

"Când spunem România, ne imaginăm căruţe pe străzi şi ţigani care aruncă în tine cu pietre, asta nu că ne-am gândi prea des la România", spunea Jeremy Clarkson, înainte ca echipa Top Gear să filmeze în ţara noastră, informează "Gândul".

346 afișări
Imaginea articolului Top Gear despre România: „ţara lui Borat“, cu ţigani şi playboy ruşi - VIDEO

Top Gear despre România: „ţara lui Borat“, cu ţigani şi playboy ruşi (Imagine: Mediafax Foto)

Având ca temă descoperirea celei mai bune maşini pentru un tur al Europei, Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May au fost trimişi de producătorii emisiunii în România, chiar dacă ei se gândeau la Franţa, Italia sau Germania.

Cei trei şi-au ales trei maşini decapotabile cu sute de cai-putere sub capotă, toate mai scumpe de 140.000 de lire.

Citeşte mai multe despre România văzută prin ochii echipei Top Gear pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici