Trupa germană Primal Fear concertează pe 8 aprilie la Bucureşti - VIDEO

Trupa germană de power-speed metal Primal Fear va susţine un concert în Capitală, pe 8 aprilie, în clubul The Silver Church, informează organizatorii, Promusic Events şi Maximum Rock.

134 afișări
Imaginea articolului Trupa germană Primal Fear concertează pe 8 aprilie la Bucureşti - VIDEO

Trupa germană Primal Fear concertează pe 8 aprilie la Bucureşti (Imagine: Ovidiu MIcsik/Mediafax Foto)

Formaţia Primal Fear revine în România pentru un concert ce face parte din turneul european de promovare a celui mai nou material discografic intitulat "Unbreakable". Lansarea acestuia va avea loc în Europa pe 20 ianuarie.

Primal Fear a mai fost în concert la Bucureşti, în 2008, la B'estfest Aftershock, în deschiderea show-ului susţinut de veteranii heavy metalului Judas Priest.

"Nu am uitat de primirea călduroasă de care am avut parte data trecută când am cântat alături de Judas Priest, însă de data aceasta va fi un concert special fiindcă noi vom fi headlineri şi prezentăm un material nou care sună excelent", a declarat Ralf Scheppers, vocalul formaţiei Primal Fear.

În deschidere sunt invitate mai multe formaţii, printre care trupa germană Brainstorm.

Numărul biletelor este limitat la 500 de locuri. Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti, Humanitas şi online, pe eventim.ro la următoarele preţuri: 65 de lei pentru primele 100 de bucăţi (cumpărătorii primelor 50 de bilete participă la o extragere pentru 15 pass-uri meet and greet cu trupa Primal Fear), 75 de lei, după epuizarea primelor 100 de bilete şi până la data de 7 aprilie 2012, şi 85 de lei pentru biletele achiziţionate în ziua concertului, exclusiv la intrarea în club şi în limita locurilor rămase.

Primal Fear este o trupă germană de power-speed metal, formată în 1997 de Ralf Scheepers (voce) şi Mat Sinner (chitară bas). Formaţia a fost înfiinţată după ce Ralf Scheepers nu a fost cooptat de Judas Priest ca înlocuitor al celebrului Rob Halford, o poziţie pentru care a fost finalist, locul fiind luat de Tim "Ripper" Owens, în 1996. Ideea conceperii proiectului Primal Fear s-a născut în luna octombrie a anului 1997, după un concert al cover-band-ului Just Priest, condus de Ralf Scheepers, care a mai cântat şi cu trupa Gamma Ray.

Mat Sinner şi Tom Naumann, care au luat parte la eveniment, au văzut ceva mai mult în vocea lui Scheepers decât capacitatea de a-l imita pe Halford. Împreună, cei trei muzicieni au pus bazele formaţiei Primal Fear care a semnat în acelaşi an un contract cu casa de discuri Nuclear Blast Records.

Albumul de debut al trupei, "Primal Fear", a fost lansat în 1998 şi s-a clasat pe locul 48 în topul german al LP-urilor, o performanţă pentru un album metal aparţinând unei formaţii aflate la început de drum. Tot în 1998, trupa a plecat în turneu alături de Hammerfall şi Running Wild. De atunci, Primal Fear a lansat 8 albume, 3 DVD-uri, un album "best of" şi un EP special.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici