Trupa RAMMSTEIN revine în România: Germanii vor cânta la Bucureşti, pe 28 iulie 2013

Trupa germană Rammstein va reveni în România în vara anului viitor, urmând să susţină un concert la Bucureşti, la complexul Romexpo, pe 28 iulie, potrivit site-ului oficial al formaţiei.

3377 afișări
Imaginea articolului Trupa RAMMSTEIN revine în România: Germanii vor cânta la Bucureşti, pe 28 iulie 2013

Trupa RAMMSTEIN revine în România: Germanii vor cânta la Bucureşti, pe 28 iulie 2013 (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Concertul este inclus în evenimentul Rock Over Bucharest, potrivit site-ului oficial al formaţiei.

Reprezentanţii D&D East Entertainment au confirmat, pentru MEDIAFAX, organizarea evenimentului Rock Over Bucharest şi prezenţa la Bucureşti a trupei Rammstein.

De asemenea, reprezentanţii D&D East Entertainment au declarat pentru MEDIAFAX că Rock Over Bucharest este noua denumire a festivalului Rock The City.

Rammstein este o formaţie germană, ale cărei baze au fost puse în 1994, în Berlin. Trupa este formată din Till Lindemann (voce), Richard Z. Kruspe (chitară şi backing vocals), Paul H. Landers (chitară, backing vocals), Oliver "Ollie" Riedel (chitară bas), Christoph "Doom" Schneider (tobe şi percuţie electronică) şi Christian "Flake" Lorenz (clape).

Până în prezent, trupa a lansat şase albume de studio: "Herzeleid" (1995), "Sehnsucht" (1997), "Mutter" (2001), "Reise, Reise" (2004),"Rosenrot" (2005) şi "Liebe ist Fuer Alle Da" (2009). Rammstein a mai fost în Romania pentru a filma videoclipul piesei care dă titlul materialui discografic "Rosenrot".

De asemenea, Rammstein a concertat la Bucureşti în 2010, în cadrul Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival, care a fost organizat de East European Concert şi Marcel Avram, în asociere cu D&D East Entertainment.

Trupa Rammstein a primit înaintea concertului de pe scena de la Sonisphere Festival de la Bucureşti discul de 4x platină pentru vânzările albumului "Liebe ist für alle da" pe teritoriile României şi Bulgariei.

Rammstein a lansat în decembrie 2011 un album "greatest hits" intitulat "Made in Germany 1995-2011", care conţine şi o piesă nouă, "Mein Land". Albumul a fost promovat într-un turneu mondial care a debutat în noiembrie 2011 şi s-a încheiat în mai 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici