Trupa Tony Baboon va concerta în deschiderea show-ului pe care Selah Sue îl va susţine la Bucureşti

Tony Baboon, o trupă nouă din România, care combină stilul reggae cu muzica soul şi rap, va concerta în deschiderea show-ului pe care Selah Sue îl va susţine, pe 13 mai, la Arenele Romane din Bucureşti, pentru a-şi promova albumul "Reason", informează organizatorii evenimentului, Events.

216 afișări
Imaginea articolului Trupa Tony Baboon va concerta în deschiderea show-ului pe care Selah Sue îl va susţine la Bucureşti

Selah Sue (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Tony Baboon este proiectul solo pe care Adrian Cârciova l-a lansat în 2013. Acesta s-a bucurat de la început de popularitate în rândul fanilor muzicii reggae, soul, rap. Primul single, "Copacao", reprezintă un mix de world music şi trip-hop acustic cu diverse influenţe occidentale. Videoclipul piesei a fost regizat de Adrian Cârciova, la bază grafician, şi prezintă povestea unui copac imaginar care creşte fără încetare. Cu acesta a participat în secţiunea Music video and Advertising 2013 a festivalului de film de animaţie Anim'est şi la cea de-a 31-a ediţie a Chicago International Children's Film Festival din anul 2014.

Până în acest moment, Tony Baboon are şase single-uri lansate, care au putut fi ascultate atât la radiouri din România, cât şi la unele din Statele Unite ale Americii, Germania şi Mexic. Principalul subiect abordat în muzica lui Tony este natura, ca unică entitate supremă reală la care oamenii au acces.

Până în ziua de dinaintea evenimentului, biletele pentru concert costă 120 de lei şi 150 de lei. La intrare, biletele vor costa 140 de lei şi 170 de lei. Acestea pot fi cumpărate online, de pe www.eventim.ro, şi din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici