Turiştii din Noua Zeelandă, rugaţi să fie creativi şi să nu copieze pozele altora

  • Noua Zeelandă a lansat o campanie inedită pentru turişti
  • Aceştia sunt încurajaţi să fie creativi şi să nu imite postările altor persoane
  • Graniţele ţării sunt închise pentru majoritatea turiştilor
180 afișări
Imaginea articolului Turiştii din Noua Zeelandă, rugaţi să fie creativi şi să nu copieze pozele altora

Noua Zeelandă s-a săturat de postările turiştilor şi vrea ceva nou. Autorităţile au lansat o campanie prin care îi îndeamnă pe oameni să fie creativi şi să nu copieze postările altora.

Comediantul Tom Sainsbury este una dintre persoanele căreia îi revine sarcina de a discuta cu turiştii şi a-i convinge să nu se lase influenţaţi de trendurile de pe social media.

„Am văzut deja astea peste tot. Şi cu toţii le avem. Dar vara asta, nu putem lăsa pe nimeni să călătorească sub influenţa socială. Ok? E chiar dificil uneori, ştii. Pentru că sunt atâtea alte poze superbe ce pot fi făcute pe lângă cele obişnuite”, spune Sainsbury în clipul de promovare a campaniei.

Noua Zeelandă va menţine graniţele închise pentru majoritatea străinilor. Vor face excepţie vecinii australieni şi locuitorii din Pacific. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici