"TWILIGHT" la birou: O continuare a seriei, scrisă de fanii ei, va fi publicată de o editură newyorkeză

Doi fani ai seriei "Twilight", care au rescris pentru internet povestea vampirilor îndrăgostiţi, replasând intriga din romanele originale în cadrul unui birou, au semnat un contract cu o editură newyorkeză pentru două volume ce vor fi publicate în curând.

808 afișări
Imaginea articolului "TWILIGHT" la birou: O continuare a seriei, scrisă de fanii ei, va fi publicată de o editură newyorkeză

"Twilight" la birou: o continuare a seriei, scrisă de fanii ei, va fi publicată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Editura Gallery Brooks, filială a grupului editorial Simon and Schuster, a confirmat joi informaţia apărută în The Hollywood Reporter, potrivit căreia urmează să publice "The Office" ("Biroul") şi o continuare a acestui volum, anul viitor.

Cel de-al cincilea şi ultimul film din această franciză cinematografică bazată pe romanele scrise de Stephenie Meyer, intitulat "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II/ The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2", va fi lansat pe marile ecrane pe 14 noiembrie în câteva ţări europe. În Statele Unite, filmul va fi lansat în aceeaşi zi ca şi în România, pe 16 noiembrie.

"The Office", scris de Christina Hobbs şi Laurent Billings, a fost deja descărcat de două milioane de ori de pe internet. Romanul îi prezintă pe vampirul Edward Cullen şi pe tânăra Bella Swan în rolurile unui patron şi a asistentei sale, care trăiesc o poveste complicată de dragoste la locul de muncă.

Un purtător de cuvânt al editurii Gallery Books a anunţat că romanul va apărea în februarie în format digital şi tipărit, sub titlul "Beautiful Bastard", urmat de continuarea sa, "Beautiful Stranger".

Trilogia "Fifty Shades of Grey" scrisă de romanciera britanică E.L. James a avut la rândul ei mare succes mai întâi pe internet înainte de a fi tipărită.

Un site dedicat "fan-ficţiunii" (continuări scrise de fani), Twilighted.net, a publicat până în prezent 6.414 povestiri de la 3.237 de autori, totalizând 48.201 de capitole.

Franciza "Twilight" are la bază romanele scriitoarei Stephenie Meyer, care au fost traduse în 37 limbi şi s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

Primele patru lungmetraje din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz, "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade, şi "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", de Bill Condon - au obţinut împreună încasări de 2,5 miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici