Udrea, întrebată cum stă cu dragostea: Era o reclamă în anii '90. La întrebarea asta se răspundea "Uau, uau" - VIDEO

Deputatul Elena Udrea a declarat, miercuri, că ar prefera ca în 2014 să sară peste Valentine's Day şi Dragobete, iar întrebată cum stă cu dragostea, a amintit de o reclamă din anii '90 la pastă de dinţi, în care o blondă era întrebată acest lucru şi răspundea "Uau, uau".

3832 afișări
Imaginea articolului Udrea, întrebată cum stă cu dragostea: Era o reclamă în anii '90. La întrebarea asta se răspundea "Uau, uau" - VIDEO

Elena Udrea (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Aş prefera luna asta să sar peste ambele sărbători, dar încurajez românii să sărbătorească Dragobetele, pentru că ţine de tradiţia noastră", a spus Udrea, într-o conferinţă de presă, întrebată cum va sărbători Valentine's Day.

Ea a mai spus că va sărbători aceste zile alături de colegii de la PMP.

Udrea a mai spus că atunci când este vorba de sărbătoare, românii merită să aibă cât mai multe şi că încurajează tinerii să petreacă de Valentine's Day, în special de Dragobete pentru a sta alături de cine se simt bine.

"Eu sărbătoresc alături de cei cu care mă simt bine, adică cu cei de la Mişcarea Populară", a spus Udrea, arătând că va avea o acţiune de partid în teritoriu.

Întrebată cum stă cu dragostea, Udrea a răspuns: "Era o reclamă când eram eu în anul întâi de facultate, în '92 şi era o colegă de a mea, nu mai ştiu cum se numea, o fată blondă, făcea o reclamă la pastă de dinţi: «Norvea ultra-albă abia aşteaptă să te ajute» şi întreba «Şi cu dragostea cum staţi?» şi răspundea: «Uau, uau»".

VEZI AICI RECLAMA

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici