Ultima supravieţuitoare a grupului The Andrews Sisters a murit la 94 de ani - VIDEO

Cântăreaţa americană Patty Andrews, cea de-a treia şi ultima supravieţuitoare a grupului vocal The Andrews Sisters, celebru în anii '40 pentru piese precum "Rum and Coca-Cola" şi "Boogie Woogie Bugle Boy", a murit în California la vârsta de 94 de ani.

426 afișări
Imaginea articolului Ultima supravieţuitoare a grupului The Andrews Sisters a murit la 94 de ani - VIDEO

Patty Andrews (Imagine: captură video)

Purtătorul ei de cuvânt,Alan Eichler, a precizat că Patty Andrews, care ar fi împlinit 95 de ani în februarie, a murit din cauze naturale.

Patty Andrews şi surorile ei LaVerne şi Maxene au cunoscut gloria în anii '30 şi '40 şi au făcut parte dintre artiştii cei mai populari în rândul soldaţilor americani, pe care cele trei cântăreţe i-au vizitat în repetate ocazii în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Grupul s-a despărţit la începutul anilor '50, din cauza disensiunilor dintre cele trei surori. Ele s-au reunit în 1956 şi au rămas populare, dar nu au mai cunoscut gloria din anii precedenţi.

Numele lor a fost adeseori asociat cu cel al cântăreţului Bing Crosby, alături de care cele trei cântăreţe au înregistrat zeci de cântece şi au apărut în mai mult de zece filme turnate la Hollywood.

Grupul The Andrews Sisters a vândut peste 100 de milioane de discuri pe parcursul carierei şi a obţinut 19 discuri de aur.

LaVerne a murit de cancer în 1967, la vârsta de 55 de ani, iar Maxene a murit în 1995, din cauza unei crize cardiace, la vârsta de 79 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici