Ultimele cuvinte ale actorului Paul Walker

"Hai să facem o plimbare" - acestea ar fi fost ultimele cuvinte rostite de actorul Paul Walker, care a murit într-un accident de automobil, sâmbătă, în California.

2556 afișări
Imaginea articolului Ultimele cuvinte ale actorului Paul Walker

Ultimele cuvinte ale actorului Paul Walker (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul în vârstă de 40 de ani a murit sâmbătă, după ce automobilul Porsche Carrera GT în care Walker se afla ca pasager s-a lovit brutal de un copac şi a explodat. Actorul şi bunul său prieten Roger Rodas, care a condus automobilul, au decis să facă o scurtă plimbare, într-o pauză a unui eveniment de caritate, informează femalefirst.co.uk.

Roger Rodas tocmai îşi parca automobilul în momentul în care Paul Walker a ajuns la acea gală de caritate, organizată la magazinul de piese auto pentru modele de lux Always Evolving - la care actorul deţinea acţiuni -, în timp ce unul dintre angajaţi întâmpina dificultăţi cu introducerea în magazin a unuia dintre automobile.

Atunci când Roger a coborât din maşină, Paul Walker a venit spre el şi l-a rugat să facă o plimbare împreună cu acel model Porsche, întrucât acesta nu fusese încă introdus în magazin.

Jim Torp, un bun prieten al actorului, a spus: "Roger mergea cu spatele spre garaj, însă Paul a sărit în maşină şi i-a spus: «Hai să facem o plimbare»".

"Aşa că s-au dus să facă o mică plimbare şi apoi s-a întâmplat tragedia", a adăugat el.

Automobilul Porche în care s-au aflat cele două victime a fost distrus complet în acel accident fatal, însă Jim Torp spune că Paul Walker - care are o fiică de 15 ani, Meadow - "trebuia să moară în acest fel", pentru că era un fan împătimit au maşinilor rapide şi îşi dedicase cea mai mare parte a carierei sale de actor filmelor din franciza "Furios şi iute".

"Este ciudat. Paul Walker a făcut acele filme. Şi-a trăit viaţa şi a murit repede şi furios, astăzi. A iubit viteza, a iubit maşinile şi trebuia să moară în acest fel. A murit într-o maşină foarte iute, alături de prietenul său", a adăugat Jim Torp pentru New York Daily News.

Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious", a murit, sâmbătă, într-un accident de automobil, în Santa Clarita, California, a anunţat reprezentantul vedetei. Paul Walker se afla ca pasager într-un Porsche atunci când şoferul a pierdut controlul maşinii. Automobilul s-a lovit de un stâlp şi de un copac şi a fost imediat cuprins de flăcări, după care a explodat.

Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul "Monster in the Closet".

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" şi "Tânăr şi neliniştit". Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).

Actorul a devenit celebru jucând în franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious". Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, în Statele Unite ale Americii, lungmetrajul "Hours", în care Paul Walker are un rol important. El mai lucra la filmele "Brick Mansions" şi "Furios şi iute 7".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici