A MURIT actorul Paul Walker. Vedeta din seria "The Fast and The Furious” avea 40 de ani - FOTO, VIDEO

Actorul Paul Walker, devenit celebru graţie rolurilor din seria "Furios şi iute/The Fast and The Furious”, a murit în urma unui accident de maşină.

100871 afișări
Imaginea articolului A MURIT actorul Paul Walker. Vedeta din seria "The Fast and The Furious” avea 40 de ani - FOTO, VIDEO

Paul Walker (Imagine: Hepta)

Anunţul a fost făcut, sâmbătă, pe pagina pagina oficială de Facebook a actorului de către echipa acestuia, informează BBC.

Potrivit mesajului postat, Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, era pasager într-un autoturism Porsche condus de către un prieten al actorului. Şoferul a pierdut controlul autovehiculului în comunitatea Valencia, din nordul oraşului Los Angeles.

Maşina a ieşit de pe carosabil, s-a lovit de un stâlp şi a fost imediat cuprinsă de flăcări. Ambii pasageri au fost declaraţi decedaţi la sosirea echipajelor de salvare.

Site-ul tmz.com a publicat o înregistrare video făcută la scurt timp după producerea accidentului în care şi-a pierdut viaţa actorul Paul Walker. În înregistrare se vede cum maşina arde cu flacără deschisă, însă persoanele sosite la faţa locului se feresc să se apropie. La un moment dat se aude un zgomot puternic, ce pare să fie ca o explozie.

"Cu inima îndoliată trebuie să confirmăm că Paul Walker a murit într-un tragic accident auto în timp ce se deplasa către un eveniment de caritate pentru organizaţia Reach Out Worldwide. El era pasager în maşina condusa de un prieten. Ambii şi-au pierdut viaţa. Suntem uimiţi şi întristaţi de această veste...”, este mesajul postat pe Facebook.

Actorul american Paul Walker a devenit celebru graţie rolurile din seria "Furios şi iute/The Fast and The Furious” (2001, 2003, 2009).

El a apărut şi în "The Fast and The Furious” 6, care a fost lansat anul acesta, în luna mai.

Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul "Monster in the Closet".

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" sau "Tânăr şi neliniştit". Începând din 1998 primeşte tot mai multe roluri în filme: "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000),  Timeline (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).

În 2013 se va lansa filmul "Hours", în care Paul Walker are un rol important. El mai lucra la filmele "Brick Mansions" şi "Furios şi iute 7".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici