Ultimul sezon al serialului "Mad Men" va avea premiera pe 5 aprilie

Celebrul serial de televiziune "Mad Men" va atinge un nou punct culminant pe 5 aprilie, odată cu premiera ultimului sezon al show-ului TV, care va fi alcătuit din şapte episoade, a anunţat sâmbătă postul de televiziune american AMC.

95 afișări
Imaginea articolului Ultimul sezon al serialului "Mad Men" va avea premiera pe 5 aprilie

Ultimul sezon al serialului "Mad Men" va avea premiera pe 5 aprilie

Difuzarea celui de-al şaptelea sezon al acestui serial, care va fi şi ultimul, ce prezintă vieţile unor angajaţi din anii '60 ai unei agenţii de publicitate din New York, a început încă de anul trecut.

Însă jumătate dintre episoadele din acest ultim sezon, care conţine 14 episoade în total, vor fi difuzate abia în primăvara acestui an.

"Ce periplu! Sunt foarte mândru de ceea ce echipa serialului «Mad Men» a fost capabilă să creeze, episod după episod, sezon după sezon", a declarat creatorul şi producătorul show-ului, Matthew Weiner, într-un comunicat, citat de mai multe publicaţii de specialitate.

Difuzat pentru prima dată în 2007, "Mad Men" a devenit unul dintre cele mai renumite seriale de televiziune din ultimii 10 ani, fiind elogiat de criticii de film din lumea întreagă şi recompensat cu numeroase premii şi trofee, atât în Statele Unite ale Americii, cât şi în străinătate.

Cu o acţiune plasată în New York-ul anilor '60, serialul "Mad Men" urmăreşte viaţa şi competiţia acerbă între bărbaţii şi femeile care lucrează în agenţiile de publicitate de pe Madison Avenue şi care fac din vânzări o artă în sine.

Serialul îi are în rolurile principale pe Jon Hamm (Don Draper), Elisabeth Moss (Peggy Olson), Vincent Kartheiser (Pete Campbell), John Slattery (Roger Sterling), Christina Hendricks (Joan Harris) şi January Jones (Betty Draper).

"Mad Men" a fost, de la lansarea din 2007, foarte apreciat de public şi de critici, în special pentru autenticitatea istorică şi pentru partea vizuală, câştigând şi numeroase premii, printre care 15 Primetime Emmy, patru Globuri de Aur şi două British Academy Television Awards.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici