Un actor din serialul de comedie "Dragul de Raymond" s-a sinucis

Sawyer Sweeten, un actor din distribuţia serialului de comedie "Dragul de Raymond/ Everbody Loves Raymond", s-a sinucis prin împuşcare la vârsta de 19 ani.

742 afișări
Imaginea articolului Un actor din serialul de comedie "Dragul de Raymond" s-a sinucis

Sawyer Sweeten (Imagine: IMDB)

Sawyer Sweeten a interpretat în acest serial rolul unuia dintre gemenii cuplului format de personajele jucate de Ray Romano şi Patricia Heaton. Potrivit presei americane, actorul s-a sinucis în timpul unei vizite pe care a făcut-o unei rude care locuieşte în statul american Texas.

Actorul în vârstă de 19 ani s-ar fi împuşcat mortal pe terasa din faţa casei acelei rude.

Sawyer Sweeten şi fratele lui geamăn Sullivan au interpretat pe micul ecran rolurile gemenilor Geoffrey şi Michael în sitcomul de comedie "Dragul de Raymond".

Sora lor mai mare din viaţa reală, Madylin, a jucat şi ea în acel serial, în care a interpretat rolul surorii gemenilor, Ally.

Moartea actorului american a fost confirmată de managerul său.

Serialul "Dragul de Raymond" a fost difuzat între anii 1996 şi 2005 şi i-a avut ca protagonişti pe actorii Ray Romano, Patricia Heaton, Brad Garrett şi Doris Roberts.

Pe parcursul celor nouă sezoane ale sale, serialul "Everybody Loves Raymond" a primit două nominalizări la Globul de Aur şi a câştigat 13 premii Primetime Emmy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici