Un film dedicat personajului Cruella de Vil din animaţia "101 Dalmaţieni", în pregătire la Hollywood

Studiourile Disney vor realiza un film dedicat personajului Cruella de Vil din filmul animat "101 Dalmaţieni", informează contactmusic.com.

815 afișări
Imaginea articolului Un film dedicat personajului Cruella de Vil din animaţia "101 Dalmaţieni", în pregătire la Hollywood

Un film dedicat personajului Cruella de Vil din animaţia "101 Dalmaţieni", în pregătire la Hollywood (Captura video)

Studiourile Disney l-au angajat pe scenaristul Aline Brosh McKenna - autorul scenariului pentru ecranizarea poveştii "Cenuşăreasa" - pentru a scrie scenariul acestui film, care va fi dedicat personajului Cruella de Vil din "101 Dalmaţieni".

Acest proiect cinematografic se află încă într-un stadiu incipient de producţie, iar reprezentanţii studiourilor Disney nu doresc să comunice deocamdată prea multe informaţii despre noul lor film.

Andrew Gun şi Aline Brosh McKenna vor fi producătorii filmului, iar actriţa Glenn Close, care a făcut un rol memorabil interpretând personajul Cruella de Vil în filmul "101 Dalmaţieni" din 1996 şi în continuarea acestuia, "102 Dalmaţieni" din 2000, va fi producător executiv.

Filmul "Cruella de Vil" va avea la bază romanul "The Hundred and One Dalmatians", scris în 1956 de Dodie Smith, şi va prezinta aventurile acestui personaj malefic, care răpeşte pui de câine din rasa Dalmaţian pentru a le lua blana cu scopul de a le transforma în articole vestimentare.

Noul proiect reprezintă o nouă incursiune a studiourilor Disney în domeniul adaptărilor unor pelicule clasice de animaţie, după modelul noii versiuni a filmului "Cenuşăreasa/ Cinderella". Acest film va fi regizat de Kenneth Branagh şi îi va avea în distribuţie pe Lily James, Cate Blanchett şi Helena Bonham Carter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici