Un indicator rutier din California a creat confuzie în rândul şoferilor - FOTO, VIDEO

Un indicator rutier a reuşit să creeze confuzie în rândul şoferilor dintr-un oraş american, deoarece pare să fie scris incorect, îndemnul de pe plăcuţa rutieră fiind diferit de cel care se găseşte în mod normal pe indicator.

3665 afișări
Imaginea articolului Un indicator rutier din California a creat confuzie în rândul şoferilor - FOTO, VIDEO

Un indicator rutier din California a creat confuzie în rândul şoferilor (Imagine: Shutterstock)

Indicatorul "Please Drive Slowly / Conduceţi cu viteză redusă" din faţa unei grădiniţe dintr-un oraş din California de Nord a fost înlocuit cu "Please Slow Drively", informează postul Fox 40.

Noul indicator a nedumerit atâr şoferii, cât şi pietonii, însă unii localnici sunt de părere că greşeala a fost intenţionată, pentru ca şoferii să reducă viteza pentru a putea citi mai bine ce scrie pe plăcuţa indicatorului, făcând astfel zona mai sigură pentru elevi.

"Arată ca şi cum au făcut asta intenţionat. Este amuzant", a declarat un bărbat.

Unii locuitori ai oraşului sunt însă de părere că amplasarea indicatorului în faţa unei grădiniţe este greşită, deoarece copiii abia învaţă să citească şi pot învăţa greşit.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici