Un musical inspirat de biografia rapperului Tupac Shakur va avea premiera în iunie

Musicalul "Holler If Ya Hear Me", care include melodii compuse de rapperul Tupac Shakur, decedat în 1996, va avea premiera pe Broadway, New York, pe 19 iunie, informează.

77 afișări
Imaginea articolului Un musical inspirat de biografia rapperului Tupac Shakur va avea premiera în iunie

Un musical inspirat de biografia rapperului Tupac Shakur va avea premiera în iunie (Imagine: Captură video)

Producţia pentru acest spectacol a început în 2012, dar premiera, care trebuia să aibă loc în 2013, a fost amânată din cauza lipsei de săli disponibile contactmusic.com.

Musicalul, care va avea premiera la Palace Theatre din New York, spune povestea a doi prieteni care se luptă pentru supravieţuire într-un cartier sărac aflat într-un oraş din Vestul mijlociu al SUA.

"Holler If Ya Hear Me" este regizat de Kenny Leon, care a pus în scenă şi piesa de teatru scrisă de Lorraine Hansberry "Un strugure în soare/ A Raisin in the Sun", cu Denzel Washington în rolul principal, care va avea premiera în primăvară.

Rapperul Tupac Shakur, autorul unor hituri precum "California Love" şi "Ghetto Gospel", se afla pe scaunul pasagerului în maşina proprietarului studioului de înregistrări Death Row în momentul în care a avut loc atacul în care şi-a pierdut viaţa. Cei doi au fost implicaţi într-o ceartă la un hotel din Las Vegas cu puţin timp înainte de incident. În urma atacului, Tupac a murit şi proprietarul studioului a fost trimis la închisoare pentru încălcarea termenilor regimului de libertate condiţionată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici