Un om de afaceri canadian a recurs la un gest extrem: a ars un milion de dolari. Motivul pentru care a dat foc sumei uriaşe

Un om de afaceri canadian a recurs la un gest extrem pentru a nu plăti pensie alimentară. Bărbatul a ars un milion de dolari canadieni doar pentru ca banii nu să ajungă pe mâinile fostei sale soţii.

3937 afișări
Imaginea articolului Un om de afaceri canadian a recurs la un gest extrem: a ars un milion de dolari. Motivul pentru care a dat foc sumei uriaşe

Un om de afaceri canadian a recurs la un gest extrem: a ars un milion de dolari. Motivul pentru care a dat foc sumei uriaşe

Potrivit FoxNews, Bruce McConville (55 de ani), le-a spus judecătorilor de la Înalta Curte din Ottawa ca a retras un milion de dolari canadieni, aproximativ 750.000 de dolari americani, apoi a ars banii. Bărbatul a făcut retragerile în 25 de operaţiuni, din şase conturi diferite. McConville a mai precizat că ars 743.000 de dolari canadieni pe 23 septembrie anul trecut şi 296.000 de dolari pe 15 decembrie. 
 
Acesta susţine că a păstrat chitanţele şi poate dovedi oricând în justiţie că a retras suma respectivă. McConville a declarat că a obţinut suma respectivă după ce a vândut o parte dintre proprietăţi, ceea ce reprezintă o încălcare directă a directivelor instanţei de a nu vinde nimic din bunurile pe care le deţine.
 
Instanţa l-a condamnat pe omul de afaceri la 30 de zile de închisoare pentru încălcarea ordinelor. De asemenea, trebuie să plătească 2.000 de dolari fostei sale soţii pentru fiecare zi în care nu prezintă care este cu adevărat starea sa materială.
 
sursa foto: profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici