Un profesor de liceu este acuzat că a trimis zeci de mesaje indecente unei eleve

Un profesor de liceu din statul american Milwaukee este acuzat că a trimis, în repetate rânduri, imagini cu el dezbrăcat unei eleve, transmite Associated Press.

19811 afișări
Imaginea articolului Un profesor de liceu este acuzat că a trimis zeci de mesaje indecente unei eleve

Un profesor de liceu este acuzat că a trimis zeci de mesaje indecente unei eleve

Kenneth Chu este acuzat că i-a trimis adolescentei minore imagini de 40 de ori şi că i-a spus în repetate rânduri că o iubeşte şi că doreşte să aibă o relaţie cu ea.

Mai mult, profesorul a ameninţat-o pe tânără că o suspendă dacă nu îi trimite şi ea imagini nud.

Anchetatorii au descoperit şi că Chu a deschis mai multe conturi de social media false, pe care le-a folosit pentru a contacta eleve de la şcoala la care lucra.

Court documents say Chu created fake social media accounts to follow and chat with female graduates.

Profesorul riscă să petreacă până la 15 ani după gratii.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici