Unde şi-a ascuns un tânăr o pungă PLINĂ cu diamante. Poliţiştii, şocaţi de cele văzute

Un tânăr din statul american New Mexico are probleme cu legea, după ce poliţia a găsit o pungă plină cu diamante în cavitatea lui anală, în timpul unui control în trafic. El plănuia să schimbe diamantele pe droguri.

929 afișări
Imaginea articolului Unde şi-a ascuns un tânăr o pungă PLINĂ cu diamante. Poliţiştii, şocaţi de cele văzute

Unde şi-a ascuns un tânăr o pungă PLINĂ cu diamante. Poliţiştii, şocaţi de cele văzute

Eusebio Padilla (23 de ani) a fost arestat pentru mai multe infracţiuni, inclusiv ”preluare de bunuri furate” şi ”eliminarea dovezilor”, după ce a fost oprit în trafic pe data de 7 aprilie, pentru că nu avea o plăcuţă de înmatriculare pe motocicleta lui, scrie Fox News.

În timpul discuţiei, oamenii legii au observat că Padilla avea un cuţit asupra lui, moment în care l-au imobilizat şi l-au pus la pământ. În timp ce se afla pe şosea, tânărul a încercat să îşi extragă din cavitatea anală punga plină cu diamante, însă a fost văzut şi luat la întrebări.

Într-un comunicat de presă emis ulterior, poliţia arată că în pungă se aflau 44 de diamante. Padilla le-a spus poliţiştilor că a obţinut bijuteriile de la unchiul său, care ”în mod obişnuit deţine obiecte furate”.

În urma investigaţiei s-a mai aflat că tânărul urma să ofere la schimb diamantele pentru droguri, deşi nu se specifică clar ce fel de droguri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici