Unul dintre fiii lui Mick Jagger va juca într-un serial rock regizat de Martin Scorsese pentru HBO

James Jagger, unul dintre fiii rockerului britanic Mick Jagger, va juca într-un serial cu tematică rock regizat de Martin Scorsese pentru postul de televiziune HBO.

121 afișări
Imaginea articolului Unul dintre fiii lui Mick Jagger va juca într-un serial rock regizat de Martin Scorsese pentru HBO

Mick Jagger, James Jagger (Imagine: Hepta)

În timp ce Mick Jagger va fi producător al serialului, fiul său James va apărea în faţa camerelor de filmat, în episodul pilot al acestui show TV, ce va fi regizat de Scorsese, informează allocine.fr.

Serialul nu are deocamdată un titlu definitiv, chiar dacă titlul "The Long Play" a fost evocat la un moment dat de presa americană.

Această producţie de televiziune, în a cărei distribuţie se regăsesc actori cunoscuţi, precum Oliva Wilde, Bobby Cannavale şi Juno Temple, va avea o acţiune plasată în anii '70 şi va prezenta povestea unui producător muzical care încearcă să îşi salveze casa de discuri de la faliment şi să îşi depăşească propria criză existenţială specifică vârstei mijlocii.

După ce a debutat pe marele ecran în filmul biografic "Sex & Drugs & Rock & Roll", dedicat lui Ian Dury, James Jagger se va face remarcat şi pe micul ecran graţie acestui rol care îl evocă într-o oarecare măsură pe tatăl său, întrucât actorul îl va interpreta pe liderul unei trupe punk.

Rockerul Mick Jagger, în vârstă de 70 de ani, are şapte copii cu patru femei. James Leryo Augustin Jagger, născut pe 28 august 1985, este cel de-al doilea dintre cei patru copii pe care solistul trupei The Rolling Stones îi are cu cea de-a doua soţie a lui, Jerry Hall.

Totodată, Mick Jagger are deja cinci nepoţi şi, în mai 2014, a devenit pentru prima dată străbunic.

Mick Jagger face parte, alături de Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood, din trupa The Rolling Stones, care a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă pe parcursul ultimilor cinci decenii şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

În 2007, formaţia Rolling Stones a concertat şi în România, pe stadionul Lia Manoliu din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici