URĂRI DE CRĂCIUN: Care sunt cele mai populare mesaje către cei dragi de sărbători

An de an urările de Crăciun joacă un rol extrem de important în viaţa oricărui creştin care sărbătoreşte această zi importantă din calendar. De la urările simple însoţite de tradiţionalul ”La mulţi ani!” şi până la mesajele mai complexe, data de 25 decembrie a devenit ziua în care creştinii se întrec în cele mai frumoase gânduri transmise celor dragi.

11309 afișări
Imaginea articolului URĂRI DE CRĂCIUN: Care sunt cele mai populare mesaje către cei dragi de sărbători

URĂRI DE CRĂCIUN: Care sunt cele mai populare cuvinte mesaje către cei dragi de sărbători (Imagine: Hepta)

Bucuria sărbătorilor de Crăciun pune stăpânire pe oricine sărbătoreşte ziua sfântă a naşterii lui Iisus Hristos. MESAJE ŞI URĂRI transmise în această perioadă prietenilor, rudelor sau familiei devin mai creative de la an la an, însă unele rămân neschimbate datorită simplităţii şi sincerităţii lor. 

Tradiţionalul ”La mulţi Ani!” rămâne o parte integrantă în mesajele transmise în perioada sărbătorilor de iarnă. 

Printre cele mai populare URĂRI DE CRĂCIUN se regăsesc următoarele mesaje: 

”Crăciun Fericit şi la mulţi ani!” 

”Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!”

”Iti urez, tie si familiei tale, multa sanatate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai fericire in casa si familie!” 

”Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!” 

”Sa vina Craciunul si toti clopoteii din brad sa-ti cante colindul magic care sa poarte cu el increderea, puterea, speranta, de care ai atata nevoie! La multi ani!” 

”Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc” 

”Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!” 

”Bucuria Craciunului sa salasluiasca vesnic in inima ta luminandu-ti sufletul. Sa fii vesela si iubita si sa te bucuri de cadouri frumoase. CRACIUN FERICIT!” 

”Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!” 

”In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte”

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici