"Valentine's Day Fair", între 6 şi 14 februarie, la Sala Dalles din Bucureşti

Evenimentul "Valentine's Day Fair" va aduna peste 50 de expozanţi din toată ţara, care vor prezenta "daruri de suflet pentru cei care iubesc şi vor să-şi celebreze dragostea", la Sala Dalles din Bucureşti, în perioada 6 - 14 februarie, între orele 10.00 şi 20.00.

377 afișări
Imaginea articolului "Valentine's Day Fair", între 6 şi 14 februarie, la Sala Dalles din Bucureşti

"Valentine's Day Fair", între 6 şi 14 februarie, la Sala Dalles din Bucureşti

"Valentine's Day Fair" de la Sala Dalles adună peste 50 de expozanţi din toată ţara care vor prezenta, printre altele, bijuterii din porţelan pictate manual, decoraţiuni din lemn, bijuterii din argint şi pietre semipreţioase, bijuterii vesele de primăvară din mărgele de sticlă, cosmetice, produse bio de îngrijire, aranjamente florale de inspiraţie retro, baloane, decoraţiuni Feng Shui, cristale Swarovski, haine şi accesorii, pielărie, gravură pe metal şi sticlă, artizanat, cafea şi ceaiuri, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

De asemenea, actriţa şi cântăreaţa Sore va participa la "Valentine's Day Fair" cu ţinute unicat din colectia "Hard Coeur".

"Ţinutele pe care le voi expune sunt unicat, numai bune pentru seri romantice în doi, potrivite pentru cei care caută cadouri de Ziua Îndrăgostiţilor. Materialele care predomina sunt neoprenul, jerseul şi pielea, iar ţinutele variază de la haine casual la elegante", a declarat Sore.

Mai multe detalii despre acest eveniment se găsesc pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/sala.dalles?fref=ts.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici